pondělí 3. března 2014

Think positive

Zase trošku vykecávačky o tom jak žiju....

Hektický minulý týden plný písemek, ortéza na ruce mě začíná otravovat, ale i přes to se snažím hýbat co nejvíce. Ob den jsem chodívala běhat. Uběhnu víc, rychleji a za kratší dobu a moc mě to těší. V pátek  jsem byla na masážích, které jsem už vážně potřebovala. Masér mě krásně uvolnil trapézy, kde jsem měla solidní zablokované uzlíky na svalech,( nejspíš z nošení tašky plné krabiček s jídlem, učením, věcmi na trénink, :D) popravil mi levé žebra a já si to náramně užila :) Potom ještě čtyřhodinová zkoušky s folklorním souborem, která byla taky hodně pohodová. Nakonec jsme si šli s partou sednout ještě do hospody, začouzeného pajzlu, ze kterého mě štípaly oči. Slavnostně prohlašuji, že na stole plném piv, rumu, pizz a brambůrků, patřila jen sklenice vody s ledem a citrónem mně :)

Sobota už byla horší. Masopust sa krátí aneb fašanky. Jednou do roka a takový cheating den, to jste fakt nezažili:D Nebudu vám lhát, pilo se, jedlo se a celkem hodně ( já vždy s mírou a chladnou hlavou, alkohol zásadně nemícháme, jak jinak :D) a tak jsem  ze sobotní zábavy přišla v neděli v poledne ( naši byli ovšem nadšení :D) a hned jsem šla spát.

Dnes jsem byla na nohách už v 8 ( náš kraj má jarní prázdniny, takže žádných 5:30), protože ranní ptáče dál doskáče! :D Odpoledne jsem naklusala do posilovny ( kde jsem čekala solidní nával), ale  naštěstí, fakt nechápu, jak mi to tak může vycházet, pás byl pro mě zase volný :) ( juch) Už jsem zrychlila na 8km/h, uběhla jsem 7km se střídavou chůzí a vyjítím za hodinku. Někdo si řekne, že jsem pěkně pomalá, ale když se vrátím do mých začátků, kdy jsem měla co dělat s 6/km h a s vyplazeným jazykem jsem odběžela půl hodinku, tak jsem spokojená :)
              Na zítřek se vyloženě těším, protože jdu ( konečně po 3 měsích) ke kadeřnici na barvu a ostřihat konečky, pak si půjdu do posilovny zaběhat, něco málo zvednout, tam kde nepotřebuji oporu palce, protože ruka v pořádku ještě není, bolí a hlavně v ní nic neudržím :( Taky se musím nabalit, protože ve středu jedem se třídou do Štrasburku. Vyhráli jsme soutěž Euroscholu, a tak se zúčastníme workshopů v Europarlamentu se studenty z dalších 27 zemí. Bohužel nevím jak přežiji dva dny v autobuse,to bude hotový mordor :( Hodlám pobíhat pobíhat po obchodech v centru, tak snad budu mít dostatek pohybu :D

Jinak se mi stala velmi vtipná příhoda s mobilem. Těch okolností, náhod bylo ten den ještě víc, takže jsem se solidně nasmála :D
      Volala jsem si s kamarádem na skypu, připravovala se na ples a (ne) vědomě jsem si čmárala po displeji na mobilu tak dlouho, až se mi ho podařilo zablokovat. Jelikož jsem v té chvíli neměla zaplý internet, přihlášení na email a následné odemčení nebylo možné D. Nakonec mi ho kamarádi ajťáci ještě ten večer rozchodili, a tak jsem si musela nastahovat všechny blbosti znovu. Přitom jsem narazila na skvělé aplikace- fittness motivation ( stahujte na google play, https://play.google.com/store/search?q=fitness%20motivation&c=apps&hl=cs)
Jsou to vlastně alba obrázků, známých  i neznámých fotek  s motivujícími citáty, když mám špatnou náladu, nic se mi nechce, stačí se jen podívat a mám můj smysl života se opět nalezl :)
Momentálně sleduji v angličtině nějakou americkou romantickou koninu s Lindsay Lohan, kterou vlastně ani nevnímám, běží tady na pozadí, chystám se spát, mám v hlavě tolik plánů a těším se co nového další den přinese:)




4 komentáře:

  1. Je super, že se v běhu stále zlepšuješ. Jen tak dál! ;)
    Užij si to ve Štrasburku, určitě to bude prima výlet. :))

    OdpovědětVymazat
  2. běh je sport, kde se dá zlepšovat do nekonečna...držím palečky, jednou určitě uběhneš maraton :)
    Užij si pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  3. Užij si to ve Štrasburku :-)
    To by mě teda nenapadlo, že jde takto náhodou zablokovat mobil :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, Štrasburk zní skvěle, určitě to bude úžasný výlet, hlavně to tam nafoť, ať z toho máme něco i my-čtenáři ;D
    A gratuluji k posunům v běhu, chce to hezky pomalu, nejhorší je to napálit hned na začátku :) ale to, co běháš Ty, je už dost solidní výkon.
    A s tím mobilem-jsi šikula no, přesně něco takového se mi nedávno také stalo...hold nevýhoda dotykových telefonů :D

    OdpovědětVymazat

A co vy na to? :)