úterý 21. ledna 2014

Push yourself a nové potraviny

Zase po nějakém týdnu okecávačka toho, co nového jsem zase objevila....

První bych se chtěla vyjádřit k oblečení na cvičení, které jsem si objednala z Tchiba, čili  bezešvé 3/4 kalhoty od Klima Tec a tílko s šortkama od Nylcare. Včera mi to konečně došlo a byla jsem z toho tak nadšená, že jsem je musela hned  s Jilll vyzkoušet. Materiál je perfektní, parádně se v tom cvičí a myslím, že mi i pasují. Dnes jsem ho po posilce také prala, ale jen v rukách a s práškem pro jemné prádlo, bez aviváže, ostatně jak každé jiné funkční prádlo. Doufám, že do budoucnosti si takového sportovního  oblečení pořídím víc :)

Nylcare  bezešvé sportovní prádlo  :)

Další knížku budu hrdě vystavovat na poličce, protože mi včera rovněž došel výtisk od všemi milované americké trenérky Jillian Michaels- " Vyhrajte boj o štíhlé tělo". Vyměnila  ji se mnou jedna paní za knihu o detoxu od A. Mačingové "Schůdková metoda hubnutí", kterou mi maminka dala pod stromeček jako druhý díl k první knize od stejnojmenné autorky: " Zhubněte jednou pro vždy". Tento 28denní detox jsem 3 týdny, z časových důvodů a neschopnosti si navařit jsem to kdysi před dvěma lety vzdala, ale vařím z ní pořád :)

Dnes jsem si taky byla asi na hoďku zahrát volejbal, potom jsem pádila do posilovny, kde jsem si stihla jen  30minut zaběhat a něco málo zacvičit na záda a ruky a utíkala jsem na autobus. Doma  jsem se ještě hecla, že přece neošidím 30 day shred a tak jsem si zacvičila ještě s Jill s tím, že do toho dám všechno, že to prostě nevzdám, ani když už se na to fakt necítím. Naštěstí mé motivace a honba za lepšími výsledky  jsou čím dál silnější, tak jsem to zvládla. Musím se také egoisticky pochválit, protože dříve bych se na to už dávno vykašlala :) 
A navíc jsem odcvičila soutěžní výzvu od Doni Gisele, Kolik opakování stihneš za 30sekund? , která běží od pondělí. Dnes na téma kolik dáš burpees. Udělala si tabulku a už to tam pěkně zapisuji. Jo,jo to mě baví ;)
 první kniha od JiMi♥ a poprvé jsem si koupila polentu, pozítří si ji dám na snídani :) celozrnný chleba a vločky, denní rutina ;)

Premiéru u mě v kuchyni má také sójové mléko a chia semínka :) Proč to jím a piju napíšu někdy o víkendu. 
A nejoblíbenější sladidlo vůbec- datlový sirup ( aneb po našem datlák :) a stejně velká láska celozrnný chleba Prokorn, ach nebe ♥

Svačinka před cvičením- bílý jogurt, tykvové semínka, chia semínka, datle, datlový sirup :)

Oběd v podobě jasmínové rýže, osmahlých žampiónů, rajčat, špenátu ( dostává se do mé TOP 10 oblíbených jídel), kukuřice a nedělní chill :)

Další proteinová pomazánka a nejrychlejší příprava na světě: měkký tvaroh, nastrouhaná mrkev, okurek
Nic víc, nic míň :) Ostatně takový velký  zájem jako o tuňákovou nebyl  :P 

mrkvová pomazánka na Prokorn chlebu

ranní startování dne s jáhlovou kaší, slunečnice, goji, mandarinky, skořice- však to už znáte ;)

Celkem nestíhačka včera ráno. Tak jsem si jen uvařila pohanku, přidala kiwi a plácla jogurt s datlákem. Na estetické úpravy nezbyl čas, aneb to je tak když i někdo zaspí :D

Právě dovařené těstoviny s mořskou řasou, vařené fazolové lusky, hrášek, niva, sezam 

Přeji hezký zbytek dne ;)

16 komentářů:

  1. skvělý nákupy!! :) jinak já jsem Tchibu taky neodolala, koupila jsem si dvě trička a sportovní podprsenku :) Jill mám na poště, snad se tam stihnu zítra zastavit, čekám tam s ní totiž i Bob :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jůůů tak to se máš :) Boba si musím taky pořídit :)

      Vymazat
  2. Věděla bys prosím složení toho chlebíku? na stránkách bohužel není :(
    P.S. Máš moc roztomilý obličej, též bych takový brala;) a doufám, že podobné články s potravinami budeš přidávat častěji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jasně, moji šišatou hlavu :D jinak je to Fit chléb celozrnný žitný od Penam: složení: celozrnný žitný šrot 40%, žitný kvas ( pitná voda, celozrnný žitný šrot), celozrnná žitná mouka 16%, sirup z invertního cukru, pšeničná mouka, sirup z karamelizovaného cukru, jedlá sůl, droždí, výživové údaje : 100g výrobku= 960kJ/229kcal, tuky 1,1g, sacharidy 39,2, z toho cukry 4,6g, vláknina 8.3g, bílkoviny 5.3, sůl 1.4g :).... no ale teď se dívám, ten cukr se mi tam moc nelíbí :D

      Vymazat
    2. jéj, já myslela ten druhý víš..Prokorn :)

      Vymazat
    3. ahaa, no tak to už nevím, papír, do kterého se balí jsem už vyhodila, příště jak ho koupím, tak ti dám vědět ;)

      Vymazat
  3. Pěkný článek, jíš krásně pestře a vyváženě :) Smím se zeptat-jak bys popsala chuť toho datlového sirupu? Pokukovala jsem po něm v DMku...mám doma javorový a hodí se víceméně do všeho, tak jestli na tom bude ten datlový stejně..:)
    Akorát tu mořskou řasu bych nemohla!:D
    Na fotce Ti to sluší, užij si cvičení!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chuť datlového sirupu, no myslím si, že je sladčí než javorový, trochu husčí ale je mooooooc dobrý :) a levnější než javorový ovšem :) kupuju ho za 55,- ve zdravém obchodě
      Tu řasu ani necítíš:)
      děkuju :)

      Vymazat
  4. :P dneska jsem si do školy udělala celou misku pomazánky s inspirací od tebe ještě jsem tam hodila tuňáka a mňamka :P

    OdpovědětVymazat
  5. pěkné hadříky:)
    teda,když už vážím tu cestu do posilky, tak bych ji určitě neodbyl kvůli Jill!:D
    mořské řasy máš ze Zajíce nebo koupené ?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) ty těstoviny jsou ze zdravé výživy :)

      Vymazat
  6. Dostala jsem chuť na tu mrkvovou pomazánku, udělám si ji na svačinku. :-) I když žampiony moc nemusím, ta rýže s nimi vypadá fakt skvěle. Za kolik jsi koupila chia? Posledně jsem je viděla za stovku a moc se mi to za ně dávat nechtělo, ale příště to asi obětuju, protože mi to zvědavostí nedá spát. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu pomazánku máš za pět minut ani ne :) Já mám žampióny strašně ráda :) když jsou v lednici podaří se mi je nacpat úplně všude :D Jinak za ty chia jsem dávala... hmm nechci kecat, za 100g kolem 35-40,- je to možné? fakt si nepamatuji, mrknu se až pro ně zase půjdu ;)

      Vymazat
  7. krasny blog! a vsetko vyzera tak mnam !:)

    OdpovědětVymazat

A co vy na to? :)