sobota 16. srpna 2014

Jsem zpět!... už bylo na čase :)

Ahoj, ahoj, ahoj,
upřímně netuším koho ještě zdravím, hádám, že většina mých odběratelů se už dávno odhlásila (proč by taky sledovali blog někoho, kdo článek napsal naposledy na Velikonoce?)...
...no zkrátka jsem zase tady! 
Byla jsem tu pořád, od mého fitness světa jsem se nevzdálila, jen toho bylo ke konci školního roku na mě trochu moc. Učila jsem se na fce, po dvou týdnech v Anglii jsem se snažila dohnat školu, neměla jsem náměty na články, zkrátka ani čas ani chuť. Každý den v posilovně, do noci u plotny se sešity v ruce, spánek nepravidelný a krátký, pořád v jednom kole a nezastavila se. Byla jsem už deprimovaná, protivná na své okolí, byla jsem fyzicky i psychicky vyčerpaná. Po vodáku, kde jsme týden splavovali Moravu jsem dostala angínu (to jsem si fakt přála), takže jsem si na týden zůstala v posteli, konečně si odpočinula, nabrala nové síly a urovnala jsem si to v hlavě. Známky jsem si na poslední chvíli doopravila (doteď nechápu, jak jsem za tak proflákaný půlrok mohla mít jen tři dvojky :D).

Hned na druhý den po vysvědčení, třídní akci jsem odjela do Prahy pracovat přes prázdniny. Jako minulý rok jsem tam měla zařízenou brigádu jako servírka v jedné řecké restauraci na Žižkově. Byla jsem odhodlaná hlídat si jídlo a pravidelně se hýbat, ale  původní záměry se mi podařilo dodržovat sotva první dva týdny. Navštěvovala jsem Hit Fitness na Flóře, ale za pár dní byl můj režim kompletně narušený- jednak, že jsem se z práce vracela pozdě v noci, načež jsem dospávala do oběda, nestíhala jsem, takže jsem jedla vždy ve spěchu nebo jsem se cpala proteinovýma tyčinkama (místo toho abych si dala kvalitní oběd),v práci koštovala středozemní speciality a začala pít kafe, v noci chodit po barech (ale vždy dopadnout dobře). V horkém počasí padlo nejedno pivo či drink a taky nezkrotná chuť na sladké, kterou jsem uklidňovala mrkvovým koláčem a čokoládovým cheesecakem. Dusné počasí mě nedonutilo cvičit a do fitka se mi už potom taky nechtělo. Zato jsem chodívala několikrát do týdny běhat (aspoň něco)... Stravu jsem taky flákala, ale pořád jsem si říkala, že jedna věc mě přece nezabije, ale těch prohřešků,(jako třeba skoro půl kilo rýže s jogurtem o půlnoci nebo skleňák medu za pár dní) bylo víc a víc. Měla jsem vysoký příjem sacharidů, porce ač zdravého jídla,  jsem si dělala jak pro slona... měla jsem hlad, měla jsem chuť, užívala jsem si jídla :D


Podtrženo sečteno na začátku srpna: jsem za jídlo utratila nehorázné peníze, svaly  povolily, břicho se zvětšilo a celkově jsem se oplácala, plus mínus nahoře 3kg, pleť se zhoršila, proměnlivá nálada z toho jak si to sama sobě kazím :P

Domů jsem přijela teď ve středu s tím, že zase najedu na svoje návyky a všechno bude ok :) Je to pro tělo šok, všechno jsem si dovolovala a brala to strašně easy. Všichni dobře víme, že strava je 70% k úspěchu a to mě vždycky přesvědčí :)
Jsem zpět, cítím, že tělo chce pevné pravidla a já jsem se rozhodla, že si udělám pár vlastních výzev, nakopnu si zadek a budu to zase já :) Budu psát a zítra napíšu další článek, protože se toho hodně změnilo, objevila jsem nové věci, zkusila nové recepty  a navíc mám strašně moc fotek jídel pro inspiraci ;)

6 komentářů:

  1. Tiež sa mi podarilo počas prázdnin pribrať (3-4kg). Počas týždňa sa stravujem zdravo ale akonáhle príde víkend, všetko je v prdeli. Už si želám aby začala škola a začala mi moja stará rutina, kedy si stravu viem ustrážiť. Už sa naozaj chcem zatnúť a dostať sa tam, kde túžim. Lenže moja pevná vôla dáko zmizla a nie a nie ju nájsť :/ Ale ja sa tak ľahko nevzdám! :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce, ať se ti daří dostat se zpět do formy - určitě to půjde líp, než čekáš :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super že se vracíš! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je super, že jsi z5!!!

    OdpovědětVymazat
  5. držím palce ať se rychle vrátíš zpátky do formy, ale určitě to zvládneš :))

    www.adelaine-daily.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak vítej zpět!:) Přeju ti, aby si se zase do toho co nejdřív dostala, taky jsem dost polevila přes prázdniny:) Ráda bych tě jinak pozvala na svůj nový blog, který je hlavně o cvičení a zdravé stravě, tak budu ráda, když se podíváš:))
    http://fitnessholicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

A co vy na to? :)